Roses by CJ
Köpvillkor


Din användning av denna hemsida regleras av dessa villkor. Vänligen ta några minuter att granska dessa villkor.

Genom att lägga en order på Roses by CJ, samtycker du till våra allmänna villkor. Du måste vara över 18 år, ha ett giltigt kreditkort samt full behörighet att använda kreditkortet för att skicka en order via vår hemsida. Full betalning skall tas emot i förväg innan några blomsterboxar framställs eller skickas. .

Roses by CJ behandlar all information konfidentiellt. Vi är fast beslutna att skydda integritet och personuppgifter. Beställarens uppgifter måste vara korrekt ifyllda då vi kan behövs att komma i kontakt med köparen. Vi lämnar inte ut några uppgifter till tredje part utan tillstånd från köparen. För att göra säkra inköp samarbetar Roses by CJ med en auktoriserad betalningspartner. Detta är av säkerhetsskäl och vi skickar detaljerad information med en säker anslutning så att informationen inte kan läsas av utomstående. Betalning agenten gör att kortuppgifterna gör en avstämning med din bank för att säkerställa att kortet är giltigt för ett köp.

Bekräftelse

Du får per automatik en orderbekräftelse till din e-post inom 12h när du har slutfört din order hos oss. Skulle uppgifterna inte stämma ber vi dig att kontakta vår kundservice snarast via e-post Rosesbycj@gmail.com

Priser:

Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor), alla priser är inklusive 25 % moms.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende

på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Inget återköp!

Då våra produkter är färska rosor, kommer det inte att utfärdas någon typ av återbetalning eller tillgodokvitto.

Observera att om man blandar färger på evighetsrosorna finns det alltid en chans att de kan färga av sig och slå över till andra färger. Detta kan ske beroende på hur temperaturen och hur länge man haft sin evighetsbox. Vi rekommenderar att man alltid kombinerar mörka färger med varandra alternativt ljusa färger med varandra. Observera att inga återköp kommer att ske om detta inträffar.


VID REKLAMATION:
Vi behöver få in er reklamation inom 24 timmar efter levererad produkt. Vi behöver även en bifogad bild så vi kan hantera ärendet med personalen som levererade produkten.

Om mottagarens blommor skulle vara skadade, trasiga eller vissna skickar butiken ut nya produkter. Obs att mottagaren måste reklamera dessa blommor hos oss inom 24 timmar samt skicka tillbaka dessa.


Beställningar:

Kan inte avbrytas när Roses by CJ har börjat bearbeta beställningen. För att snabbt leverera våra färska blomsterboxar börjar behandlingen av en order nästan omedelbart när du gjort din beställning. Om du skulle vilja ändra eller avboka din beställning är du välkommen att ringa oss för att kontrollera om behandlingen av beställningen har hunnit påbörjas. Vi uppmanar dig att kontrollera din beställning innan du skickar in den.


Roses by CJ

Har full rätt att fotografera blomsterboxarna innan de skickas för leverans. Fotografierna publiceras på vår hemsida eller annan reklammedia för Roses by CJ's marknadsförings- och reklamsyfte.
Om du har frågor eller funderingar kring våra köpvillkor och vår leverans är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer. 
Enklast når du oss per e-post, men du kan självklart även slå en signal mellan 11-19.


E-POST: RosesbyCJ@gmail.com
Instagram: RosesbyCJ
TELEFON: +46723881055